VERGOEDING EN TARIEVEN

GRIP helpt kinderen en volwassenen hun geestelijke gezondheid te versterken. We doen dit door groei en ontwikkeling te stimuleren. Je krijgt weer houvast om zelfstandig verder te gaan!

Kinderen en jongeren (leeftijd 18-)

Woont uw kind in de gemeente Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk?

 Praktijk GRIP werkt als onderaannemer van Praktijk Marleen, welke een contract heeft met deze gemeenten. Wanneer u een verwijzing heeft voor Praktijk Marleen van de huisarts of het wijk/jeugdteam, dan wordt de zorg volledig vergoed wanneer het Basis-GGZ betreft en/of ouderbegeleiding.

Woont uw kind in één van de gemeenten van Zuid-Holland Zuid?

 (Regio Drechtsteden: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Regio Hoeksche Waard: Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. Regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden: Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard en Zederik).

Praktijk GRIP werkt als onderaannemer van Eddee Zorgverlening, welke een contract heeft met deze gemeenten. Wanneer u een verwijzing heeft voor Eddee Zorgverlening van de huisarts of het wijk/jeugdteam, dan wordt de zorg vergoed wanneer het Basis-GGZ betreft.

Coaching (vanaf 18 jaar)

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

GRIP heeft geen contracten met zorgverzekeraars. De gesprekken worden door klanten zelf betaald. Er is geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Soms is het mogelijk om via uw werkgever coaching vergoed te krijgen. Vraag uw werkgever naar de voorwaarden.  

Instellingen en organisaties

Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek Uurtarief en reiskostenvergoeding in overleg.

De focus van het zorgaanbod is

  • Grip op opvoeding & gedrag: Orthopedagogische behandeling voor kinderen en ouders.
  • Grip op jezelf: Het coachen van individuen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Grip op begeleiding: GRIP is het juiste adres voor behandeling en begeleiding van mensen met een lichte verstandelijke beperking (en psychiatrische problematiek).

Neem Contact Op